De Coaches

Henriette Vogelaar Coachingshuis Hilversum

Henriette Vogelaar; coach en psycholoog

Henriette is oprichter van het Coachingshuis en sinds 1997 werkzaam als  senior coach, trainer en psychosociaal therapeut.  Henriette is geboren in 1959 als oudste van vier kinderen. Al jong was ze nieuwsgierig naar de werking van emoties, relaties, geluk, vrijheid en heeft ze  middels veel reizen de wereld om haar heen verkend.

Haar persoonlijke geschiedenis maakte dat ze al vroeg op zoek was naar inspiratie en balans, rust en liefde, maar ook naar succes. Middels diverse opleidingen en werk kan ze deze ervaringen nu met het Coachingshuis overdragen aan anderen. Haar missie is mensen en relaties in beweging brengen tot meer balans en geluk! Ze maakt graag kennis met je. In het algemeen zal Henriette jou of jullie  coachen, maar ze werkt ook samen met andere ervaren seniorcoaches Qruun, Menno.  Regelmatig wordt met een van hen duocoaching gegeven (bij relaties).  

CV en Ervaringen Accreditaties

De Coaches Menno Meijer

Menno; therapeut, coach en trainer

Menno is al een tiental jaren werkzaam als therapeut, coach en trainer. Zijn benadering is systeemgericht; relatiesysteem en de samenhang met het systeem van herkomst. (Relatie)problemen zijn geen bedreiging, het zijn mogelijkheden het systeem te herschikken en te verdiepen. Menno werkt veel op het grensvlak van de druk van de ander om zich te conformeren en de eigen integriteit.
Zijn benadering is betrokken, confronterend, maar ook mild. Alles mag er zijn en daarnaast is er ook de verantwoordelijkheid voor dat wat er is.

Menno is met name “systemisch” geschoold en werkt veel met familie- en systeemopstellingen. Daarnaast is Menno geschoold als NLP-Master in de 3 jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix en is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Psychologen en Agogen, de NVPA.

Qruun Provocatieve Coach

Qruun; provocatief en systematisch werken coach en organisatie veranderaar

Qruun is enkele jaren werkzaam als Provocatief- en Systemisch- coach, Register mediator en organisatie-veranderaar. Naast een eigen mediationbureau en coachingspraktijk werkt Qruun samen met het Coachingshuis op het vlak van relatietherapie en levensfase-problematiek. Daarnaast maakt hij onderdeel uit van McChange, een netwerkgroep van organisatie-adviseurs.

Qruun werd geboren in 1967 als oudste van drie zoons. Al vroeg in zijn carrière raakte Qruun geïnteresseerd in de dynamiek van (samenwerkings-) relaties en patronen Zowel binnen commercie als management ontwikkelde hij een speciale interesse voor interpersoonlijke communicatie, de communicatie binnen groepen en de rol van ‘macht’ en onderlinge afhankelijkheid binnen communicatie en onderhandelen. Specialiteit van Qruun ligt bij Provocatieve en Systemische Coaching van individuen en teams.

Zijn missie