Tweedaagse coaching

Relatiecoaching weekend

Tweedaagse of driedaagse coaching

Een intensieve relatiecoaching met twee coaches (altijd man en vrouw) is een inspirerende vorm die het Coachingshuis Hilversum in een prachtige omgeving aanbiedt. Meerdaagse coaching is mogelijk als  een weekend maar ook op door-de-weekse dagen. De coachingssessies worden verdeeld over 2 of 3 dagen. 

De meerdaagse kan in de ochtends al starten of met de lunch.

Je hebt de keuze uit diverse mooie overnachtingsplekken in de omgeving. Bed & Breakfast met eigen huisje  op eigen initiatief of  wij boeken het hotel  Fletcher aan de plas in Loosdrecht inclusief ontbijt en diner.  Er is ook belangrijke  tijd voor elkaar en om te ontspannen, wandelen of fietsen. 

Intake kan telefonisch als de afstand  of tijd een bezwaar is.

Hoe ziet meerdaagse coaching eruit?

Naast het gesprek en de ons bekende methoden rondom partner- communicatie wordt altijd  op maat gewerkt. We starten  met gezamenlijke sessies waarbij twee coaches met jullie de relatievragen en doelen uiteenzetten .

Jullie worden ook  individueel gecoacht. Jullie gaan beiden met een eigen coach dingen onderzoeken (familiesysteem, enneagram of een NLP oefening)  of - als het weer het toelaat- wandelend praten in de prachtige omgeving van het Coachingshuis. Tijdens deze individuele sessie worden jullie door de coach geholpen de inzichten van een sessie verder uit te diepen en geconfronteerd met de eigen rol in de relatievraag. Na de wandeling wordt  gezamenlijk besproken wat het heeft opgeleverd.

Jullie lunchen/dineren samen en werken aan een afgestemde opdracht. Na de 2 of 3 daagse krijgen jullie opdrachten mee naar huis.

Vaak komen mensen  terug na een maand of 6 weken of een paar keer per jaar voor een APK .

Meerdaagse coaching

Relatiecoaching kan ook anders! Gedurende twee dagen of 3 dagen  werken jullie intensief met elkaar en de coaches aan de relatie. Dit kan dé methode zijn die bij jullie past.

In tegenstelling tot losse coachingsuren met tussenpozen ligt de focus voor jullie beiden gedurende deze twee dagen helemaal op werken aan jullie relatie. Er is geen afleiding van werk, kinderen en andere routines en omgevingsfactoren. Deze praktische manier van relatiecoaching kan een breekijzer zijn die alles in een versnelling zet.

Enneagram

Voorafgaand aan de tweedaagse coachingsessie heeft een intake plaatsgevonden en hebben jullie online de Enneagram test ingevuld. De resultaten hiervan vormen de basis voor de twee/drie daagse relatiecoaching.

Coachingsessies in losse blokken

In plaats van een intensieve meerdaagse relatiecoaching gedurende twee of drie opeenvolgende dagen is het ook mogelijk te kiezen voor intensieve relatiecoaching in blokken van 2 1/2 uur met twee coaches. Een coachingsblok kan een ochtend, middag of avond gepland worden. Deze vorm is inclusief lunch of diner met soep , salade en luxe broodjes ,

Met tweedaagse Relatiecoaching is er geen afleiding

Weg van de dagelijkse sleur, helemaal gefocust op elkaar en de relatievraag. 

Tweedaagse relatiecoaching meerdaagse

Kosten Intensives van 1,2, of 3 dagen

Op aanvraag.

Overnachting

Het Coachingshuis boekt voor een meerdaagse coaching een kamer met ontbijt en diner met uitzicht op de plas in het Fletcher Hotel Loosdrecht

Vergoeding zorgverzekeraar Meerdaagse Relatiecoaching

Indien jullie aanvullend verzekerd zijn, dan kunnen jullie wellicht een deel terug krijgen. Let hierbij op het individuele dagtarief en budget.

Contact opnemen