Tweedaagse coaching

Intensieve Meerdaagse Relatiecoaching

Intensieve Meerdaagse Relatiecoaching

Tweedaagse of driedaagse coaching

Een intensieve relatiecoaching met twee coaches is een inspirerende vorm die het Coachingshuis Hilversum in een prachtige omgeving aanbiedt. Meerdaagse coaching is mogelijk als  een weekend maar ook op door-de-weekse dagen. De coachingssessies worden verdeeld over 2 of 3 dagen.  Kom voor een kennismaking om samen te bespreken of het bij jullie relatievragen past.

Hoe ziet meerdaagse coaching eruit?

Tijdens en na de intake wordt advies op maat gegeven en een  plan van aanpak. We starten  met gezamenlijke sessies waarbij twee coaches met jullie de relatievragen en doelen uiteenzetten .

Jullie worden ook  individueel gecoacht. Jullie gaan beiden met een eigen coach dingen onderzoeken (familiesysteem, enneagram of een NLP oefening)  of wandelend praten in de prachtige omgeving van het Coachingshuis. Tijdens deze individuele wandelsessie worden jullie door de coach geholpen de inzichten van een sessie verder uit te diepen en geconfronteerd met de eigen rol in de relatievraag. Na de wandeling wordt  gezamenlijk besproken wat de middag jullie heeft opgeleverd en wordt de opdracht voor de avond geformuleerd.

Jullie dineren samen en werken aan de gezamenlijk afgestemde opdracht. De tweede dag krijgen jullie opdrachten mee naar huis.

Meerdaagse coaching

Relatiecoaching kan ook anders! Gedurende twee dagen werken jullie intensief met elkaar en de coaches aan de relatie. Dit kan dé methode zijn die bij jullie past.

In tegenstelling tot losse coachingsuren met tussenpozen ligt de focus voor jullie beiden gedurende deze twee dagen helemaal op werken aan jullie relatie. Er is geen afleiding van werk, kinderen en andere routines en omgevingsfactoren. Deze praktische manier van relatiecoaching kan een breekijzer zijn die alles in een versnelling zet.

Enneagram

Voorafgaand aan de tweedaagse coachingsessie heeft een intake plaatsgevonden en hebben jullie online de Enneagram test ingevuld. De resultaten hiervan vormen de basis voor de tweedaagse relatiecoaching.

Coachingsessies in losse blokken

In plaats van een intensieve meerdaagse relatiecoaching gedurende twee of drie opeenvolgende dagen is het ook mogelijk te kiezen voor intensieve relatiecoaching in blokken van 2 1/2 uur met twee coaches. Een coachingsblok kan een ochtend, middag of avond gepland worden. Deze vorm is inclusief lunch of diner met soep en luxe broodjes rond 18.00 uur.  De kosten bedragen € 195 per persoon.

Met tweedaagse Relatiecoaching is er geen afleiding

Weg van de dagelijkse sleur, helemaal gefocust op elkaar en de relatievraag. 

Tweedaagse relatiecoaching meerdaagse

Kosten

De totale kosten voor de intake met enneagram-test, de twee dagen coaching en overnachting  zijn € 895 per persoon. Bij een andere verdeling van de blokken (over 3 dagen)  komt er een extra overnachting bij. Diner is voor eigen rekening.

Overnachting

Het Coachingshuis boekt voor een meerdaagse coaching een kamer in Bed en Breakfast De Zanderij. Deze gezellige, schone en fijne accommodatie ligt op loopafstand van het Coachingshuis.

Vergoeding zorgverzekeraar Meerdaagse Relatiecoaching

Indien jullie aanvullend verzekerd zijn, dan kunnen jullie wellicht een deel terug krijgen. Let hierbij op het individuele dagtarief en budget.

Contact opnemen