Personal Coaching

Personal Coaching

Een personal coaching traject ingaan betekent niet meteen dat je grote problemen hebt. Iedereen zit persoonlijk wel eens vast, je vertrouwde patronen werken niet meer. Iedereen heeft wel eens een klankbord en inspirator nodig. Bij ons word je op een speelse en indringende manier uitgedaagd om te reflecteren op de onderwerpen die spelen in je leven en werk.

De KICK filosofie van het Coachingshuis

Kiezen; verandering willen, erin geloven en doen
Inzicht; waar loop je vast, wie ben je, welke patronen heb je?
Communicatie; wat straal je eigenlijk uit, hoe goed herken je eigen emoties, hoe reageer je?
Kansen; hoe zorg je voor jezelf en krijg je meer invloed?

Je kunt bij Coachingshuis Hilversum terecht voor:

Personal Coaching helpt je persoonlijk te (blijven) groeien

Met Personal Coaching leer je je invloed te vergroten. Of je nu werknemer, zelfstandige of werkgever bent. In werksituaties wordt er gericht aan persoonlijke doelen gewerkt. Als de werkgever betaalt komt er ook een offerte en plan van aanpak.

Personal Coaching

Vergoeding zorgverzekeraar

Coaching kan als je het zelf betaalt eventueel in de ziektekostenverzekering in de aanvulling onder alternatieve geneeswijzen. Het moet dan wel gerelateerd zijn aan spanningsklachten en/of gezondheidsklachten.

Kansen zien en tot gedragsverandering komen

Heb je werk gerelateerde vragen, maar wil of kun je geen budget aanvragen bij je bedrijf? Is het beantwoorden van je vragen wel van belang voor je werkplezier of doorgroei? Kom dan toch eens praten. Voor jonge mensen is het een manier om hun kwaliteiten meer uit te bouwen en daarmee de positie in werk te vergroten. Anderen komen eenmaal per maand als een soort check-up en halen daar genoeg uit. Het is fijn om een coachrelatie op te bouwen met iemand die je langere tijd volgt en kent.

Contact opnemen