Lifestyle Coaching

Lifestyle Coaching

Het gaat om je fysieke en mentale gezondheid

Lifestyle Coaching betekent werken aan een betere balans tussen werk en privé. Al jaren trainen wij werknemers van bedrijven waar veel werkdruk en risico op een ongezonde leefstijl is. Zowel preventief als oplossend. Door onze ervaring, kennis en inzicht in het begeleiden en motiveren van mensen hebben we onze eigen visie ontwikkelt.

Lifestyle Coaching begint met een aantal basistesten

  • BMI, gewicht, Bloeddruk
  • Conditie, kracht, souplesse
  • Hartcoherentie
  • Inzicht voedingspatroon en advies tot aanpassen (géén dieet) tot een ideaal en realistisch gewicht

Met de resultaten van deze tests hebben we een indruk en ga jij doelen stellen rondom gezond leven en bewegen. En dan begint vaak het probleem. De motivatie is er wel, maar het plannen en de discipline zijn vaak een struikelblok!

NLP Masters

De coaches van Coachingshuis Hilversum zijn NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) masters. De NLP techniek helpt je om vanuit je overtuigingen, waarden en innerlijke kracht je doelen te halen en een plan te maken. We combineren gezond verstand met de theorieën en hypes over voeding. Aangepast aan jouw leefstijl en niet te moeilijk. Kortom een krachtig mix tot succes!

Lifestyle Coaching

Het alledaagse leven leidt af van je doelen

Stressfactoren, drukte of onzekerheid, gebrek aan levensvreugde en patronen van je persoonlijkheid.
Tijd voor een verandering van jouw Lifestyle!

Vergoeding zorgverzekeraar Lifestyle Coaching

Coaching kan, als je het zelf betaalt, eventueel in de ziektekostenverzekering in de aanvulling onder alternatieve geneeswijzen. Het moet dan wel gerelateerd zijn aan spanningsklachten en/of gezondheidsklachten.

Contact opnemen